Overnachten / BBQ

Op het terrein bevindt zich o.a. een camping, waar u kunt kamperen met uw hond. Er is een speciaal arrangement en een BBQ voor de hondendag. Het hondendag-kampeerarrangement en de BBQ is voor deelnemers en bezoekende gasten. Dus voor iedereen die voor de hondendag komt.
 
Overnachten
Uiteraard is het mogelijk om het weekend van de Hondendag bij ons te overnachten. Wij hebben hiervoor speciale kampeerarrangementen. U kunt zowel binnendijks als aan het water kamperen. Het arrangement is inclusief 2 personen en bijbehorende honden, exclusief toeristenbelasting en borg voor een Sep-Key (deze heeft u nodig voor de slagboom en douches). Binnendijks betaalt u € 20,00 per nacht, aan het water kost dit € 25,00 per nacht. 
 
U kunt dit arrangement telefonisch of per e-mail reserveren. Geef duidelijk aan dat u komt voor het hondendagarrangement. 
  
Eind-BBQ
Na de hondendag zal de barbecue plaatsvinden. Iedereen mag hieraan deelnemen, zowel standhouders als bezoekers. U dient zich hier wel voor op te geven, dit kan tot 15 september. U krijgt een Amerikaans gekruide hamburger, een gemarineerd procureurlapje, speklapje, barbecueworst en gemarineerde varkenssaté. Daarnaast zijn er salade, stokbrood en diverse sauzen. De kosten voor de barbecue zijn € 14,95 per persoon. U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier aan de linkerkant van deze website. De partij die de barbecue voor ons organiseert zal dan contact met u opnemen en u informeren over de betaling. 
 
Informatie
Voor meer informatie, vragen en/ of opmerkingen kunt u mailen naar hondendag@erkemederstrand.nl of bel naar 036-5228421.


Hier inschrijven/reserveren