Standhouders

LET OP: in 2017 gaat de ERKEMEDER-Hondendag plaatsvinden op zaterdag 30 september!

Wij zitten vol qua standhouders en zullen geen aanmeldingen meer aannemen.
 

Vanaf 2017 is de ERKEMEDER-Hondendag elk jaar op de laatste zaterdag van september.

 
Breng uw hondenvereniging, dierenwinkel, groothandel, ras of product onder de aandacht en huur een kraam of standplaats of geef een demonstratie! De inschrijving sluit op 15 september 2017! Let op: VOL = VOL!
 
Ieder jaar is de Hondendag een groter succes, de laatste jaren waren er zo'n 5000 bezoekers op een dag! 
 
Er is ook de mogelijkheid om workshops te geven tegen betaling! Denk hierbij aan creatieve workshops zoals 'ontwerp je eigen halsband' maar ook aan workshops als 'communiceren met uw hond'. Laat ons weten welke workshop u wilt geven en hoeveel deelname kost. 

Kraamhuur
Een kraam huren kost € 25,00. De kraam is 4 meter breed en heeft een afdak, zoals u ook op veel reguliere markten ziet. U kunt ook losse meters terrein huren, eventueel nog naast uw kraam. Hiervoor betaalt u € 5,00 per strekkende meter. Het is mogelijk elektra bij uw standplaats te hebben. Dit dient u bij uw inschrijving op te geven. Elektra kost € 5,00 voor de hele dag. 
  
Opruimen en afbreken
Wij verwachten dat u niet eerder opruimt/afbreekt dan 17.00 uur.
De kramen inrichten en activiteiten opbouwen kan vanaf ’s morgens 8.30 uur.
 
Reserveren/ inschrijven
Voor het reserveren van een kraam, grondplaats of kampeerarrangement a.u.b. het inschrijfformulier invullen. Dit formulier kunt u ook in het menu aan de linkerzijde van deze site vinden.
 
Contact
Voor overige informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar hondendag@erkemederstrand.nl of bel naar 036-5228421.
 
Indien u een hond meeneemt, dient hij/zij aangelijnd te zijn. 


Hier inschrijven/reserveren